De første skoleskridt blev taget i dag på Lillerød

Nyhed billede
Endelig blev det tirsdag og dermed første skoledag for vores nye 0. klasser på Lillerød Skole

”Kære børn - velkommen til Lillerød Skole”. Sådan indledtes tirsdag morgen, da skoleleder Mads tog imod 57 nye elever til 0. årgang ved fælles morgenbord i skolens gymnastiksal.

Alle 57 nye elever blev modtaget med flag allé af mellemtrinnet, således at de på behørig vis kunne starte deres første skoledag med pomp og pragt.

Med på vejen gav skolen de nye børn og forældre følgende gode råd:

- Vær opmærksom på dig selv og hinanden i klassen.
- Vær nysgerrig og engageret i din skolegang
- Deltag i og bak om jeres skole - og lær hinanden at kende som forældre.
- I skal som forældre turde at give slip på jeres børn løbende
gennem de næste par år.

Til gengæld stiller skolen med engageret og dygtige pædagoger og lærere de kommende mange år.

Efter fællessange og foto blev vores nye elever inviteret med over i deres nye og indbydende klasselokaler sammen med deres pædagoger og børnehaveklasselærere.

Vel mødt til alle!

/FM
    Blovstrød Skole - Lillerød Skole · 9B · 9A · 8C · 8B · 9C · 8A · 7C · 7B · 7A
    Årgangsteammøde 6. årgang ·
    Teammøde 7. årgang ·
    Forældremøde 8. årgang, PSC + 66, 67, 68 · 8A · 8B · 8C
    Matilde Baasch Kristensen den 25-08-2015
    Forældreintra

Der findes 3 forskellige måder at komme på forældreintra på.

App: Der findes en app til iphone og android. Den hedder: "Forældreintra" og har et grønt ikon med bogstaverne SI
    App'en kan ligenu kun vise påmindelser og bruges til beskeder. Skal man bruge flere funktioner skal man over i mobilversionen af intra. Man kan gå fra app’en til mobilversionen ved at klikke på det ikon med en blå firkant+pil. I mobilversionen har du adgang til skema, kalender, se ugeplaner, læse nyheder, se klassens dokumenter, lektier, billeder og ugeplaner.

Via skolens hjemmeside: www.lilleroedskole.skoleporten.dk/sp. Nogle funktioner fx elevplaner, tilmelding til skole-hjem samtaler og elevens kontaktbog kan kun bruges hvis man går ind via nettet og dermed får den fulde version af intra til rådighed.

Matilde Baasch Kristensen, intra-ansvarlig

Ingen aktuelle nyheder