Tumult på Lillerød Skole

Skolens ældste elever fra 7. - 9. årgang blev her til eftermiddag "væltet omkuld" af bandet Tumult, der med ny-fortolkning af folklore melodier fra landets forskellige egne tilsat beat og moderne sprogbrug, satte gang i boldhallen.
Arrangementet var stablet på benene af Aske fra skolens musikteam.
Skolen takker for en fed energi og fællesskabende musik.

/FSM

Se mere ved tryk på linket herunder:
    09:00-11:00
    Skolekoncert med MER END NOK · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C · 3X · 3Y · AB
    14:00-18:00
    Teammøder ·
    14:00-18:00
    Teammøder ·
  • 03-10-2014
    13:30-15:00
    Idræt fagudvalgsmøde ·
    Frank Schultz Mortensen den 20-06-2014
    Kære Skole

Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe jer med reformen. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så I hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for jeres børn.

Som noget nyt formidler UVM's hjemmeside nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:

Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til jer som forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.

(See attached file: postkort.pdf)(See attached file: miniguide reform.pdf)

Christine Antorin

/FSM