Tango i Valby

Torsdag den 20. november 2014

Nyhed billede
Torsdag den 20/11 var 6.C inviteret ind på "Institut for liv, læring og lidenskab" for at lære at danse argentinsk tango. Forstanderinden Bjørg og hendes assistent José underviste os i grundtrinene, og derefter var der milonga (tangobal), hvor drengene bød op til dans :-)
 • 22-12-2014
  08:00-09:00
  Julemorgenmad · 4A
  1
 • ikon
  Jesper Holtoug den 08-12-2014
  Til alle, der interesserer sig for litteratur - og for Astrid Lindgren 
   
  Vi får besøg af forfatteren Jens Andersen, som netop har udgivet en stærkt anmelderrost biografi om Astrid Lindgren.
  Jens Andersen vil i interview-form fortælle om historien bag historien og desuden svare på spørgsmål fra de fremmødte.
   
  Det foregår:
  onsdag den 14. januar klokken 15 til 17 i Videnscentert på Skovvangskolen.
   
  Tilmelding ikke nødvendig - gratis adgang - kom til tiden !
   
  Venlig hilsen
  Jesper Holtoug,
  Videnscenteret
 • ikon
  Henrik Andersson den 27-11-2014
   Til SFO-Forældrene.

  I forbindelse med byrådets budgetaftale blev der vedtaget driftsreduktioner på SFO-området i form af en reduktion af den ugentlige åbningstid med ½ time og genindførelse af en lukkeuge i sommerferien. Aftalen som gælder pr. 1.januar 2015 betyder at:
   
  • Der lukkes mandag til torsdag kl. 16.50. Fredag lukkes der kl. 16.30.
  • Der er lukkeuge i uge 29.

  Konsekvensen i forhold til de nuværende åbningstider er en daglig reduktion i åbningstiden mandag til torsdag på 10 minutter og en udvidet åbningstid om fredagen på 10 minutter.

  Hilsen Henrik
   
   
   
   
 • ikon
  Frank Schultz Mortensen den 18-11-2014
  Kommunens økonomi er atter på ret kurs
  Pressemeddelelse fra borgmesteren
   

  Udgifts- og ansættelsesstoppet i Allerød Kommune virker som det skal. Kommunens økonomi er derfor atter på ret kurs. Det fremgik af den orientering, Økonomiudvalget fik på sit møde den 18. november 2014 om den aktuelle økonomiske situation.

  ”Jeg er yderst tilfreds med, at vi nu holder budgettet og den udmeldte serviceramme. Dermed har vi igen en stabil økonomi som udgangspunkt. At vi er nået i mål, skyldes først og fremmest et solidt arbejde i Forvaltningen og i de kommunale virksomheder”, siger borgmester Jørgen Johansen.

  ”Jeg vil gerne anerkende den store indsats kommunes medarbejdere har ydet i den forbindelse – på trods af en svær tid med usikkerhed, besparelser og afskedigelser.
  Men det er også mit klare indtryk, at vores medarbejdere er så professionelle, at borgernes behov altid kommer først, så de mærker ændringerne mindst muligt. Det er jeg både taknemlig for og stolt af”, siger Jørgen Johansen.  

  Det nuværende udgifts- og ansættelsesstop blev besluttet af direktionen umiddelbart inden sommerferien, da den økonomiske udvikling tydeligt viste, at de vedtagne budgetter og rammer ellers ikke ville holde året ud.


  /FSM