God sommerferie til alle

Nyhed billede
Ferie, ferie, ferie var den smukke lyd, der kl. 12.00 fyldte Lillerød Skoles mange gange, trappeskakter, klasseværelser og skolegården, da flere hundrede elever med deres lærere og pædagoger i hånden, i fællesskab, samlede hinanden op og fulgtes i sang og med glad stemning til afslutning i skolegården.

Her kunne skolens ledelse på vegne af hele personalet ønske en rigtig god sommerferie.

Vi takker alle forældre og elever for samarbejdet dette år og glæder os til at træde ind i et nyt skoleår med læringsreformen.

De bedste sommerhilsner

Skolens ledelse og ansatte.

MN/FSM
  • Frank Schultz Mortensen den 02-07-2014
    Kære forældre og elever

Af uvisse årsager er tidligere opslag slettet fra klassens side, hvorfor vi prøver at lægge dokumentet med valgfag op igen.

Se andet opslag her på siden for info om tilmelding.

vh Frank Mortensen
    Skoleledelsen
    Lillerød
    Frank Schultz Mortensen den 20-06-2014
    Kære Skole

Vi vil i Undervisningsministeriet gerne hjælpe jer med reformen. Derfor har vi gjort hjemmesiden www.uvm.dk/den-nye-folkeskole endnu mere målgruppeorienteret, så I hurtigt kan få overblik over, hvad den nye skole er og betyder for jeres børn.

Som noget nyt formidler UVM's hjemmeside nu også reformen i levende billeder. Det sker i form af videofilm, der forklarer både reformens overordnede ramme og giver gode eksempler på, hvordan enkelte temaer i reformen kan tage sig ud i praksis. Filmene vil i den kommende tid blive oversat til andre sprog end dansk. I kan se filmene på:

Siden dækker stadig bredden af reformens indhold, så I kan forsat finde samme informationer om reformen som hidtil.

I dette brev er derudover vedhæftet et postkort fra Undervisningsministeriet til jer som forældre og elever. Postkortet beskriver i korte træk den nye hverdag, som eleverne møder efter sommerferien. Der er også vedhæftet en miniguide, der givet et overblik over reformens forskellige elementer.

I kan også læse om folkeskolereformen på KL’s hjemmeside og få gode råd til at formidle reformen på: www.kl.dk/Fagomrader/Folkeskolen/Folkeskolereformen/.

(See attached file: postkort.pdf)(See attached file: miniguide reform.pdf)

Christine Antorin

/FSM
  • Frank Schultz Mortensen den 19-06-2014
    OBS:

Grundet flytningen af SkoleIntras driftsmiljø fra UNI-C til nyt firma forventes intra-systemet ikke at være tilgængeligt i uge 28, ligesom der vil være systemarbejder i uge 29 og 30.

vh
    Skoleledelsen